Lama OPEN

Zapište si do kalendáře

Lama OPEN

Lama Open je tak trochu reinkarnace legendární a dávno zaniklé Greentour.
Vždyť jsme taky první 2 ročníky hrály jako Zelenáč Cup.
Lama Open si zakládá na vlídném přístupu, otevřenosti pro všechny, ale je to především „vlažná“ voda pro ty, co chtějí s turnaji pomalu a v klidu začít.

Takže žádný šturmování, řvaní, ale výklad pravidel s vtipem a nadsázkou.

A taky přítomnost trenéra – pro klid v duši, ale i pro první nebo poslední golfovou pomoc třeba před ránou přes drze se šklebící vodu.

  • Hřiště Stará Boleslav 
  • 18 jamek, start canonem 
  • zlevněné fee 700 Kč + startovné 300 Kč

13.06.2020 09:00 Rezervovat právě teď

Navštivte naše hřiště
Klub přátel golfu

Klub přátel golfu

50°5′ 53.49″ N, 14°23′ 55.75″ E

Kafkova 318/4, 160 00 Praha 6

603 551 175

dan@pratelegolfu.cz

pratelegolfu.cz/

Klub přátel golfu je dobrovolné sdružení všech, kteří mají rádi golf, hrají ho nejen pro radost, ale i pro jeho jedinečnost, komplexnost, soutěživost a ten neuvěřitelný pocit, že právě dneska to možná vyjde. A když zase ne, nevadí, protože sebe i golf bereme s velikým nadhledem.

Klub přátel golfu podporuje hobby golf v České republice – kromě sdružování hráčů této kategorie pořádáme turnaje a popularizujeme golfová pravidla. Ročně se v naší režii uskuteční na 175 golfových klání, a to především jako součást vlastních tour Kámoš Cup, Eggo Cup, Devítková tour, Lama Open a Carpet Cup. Svým členům poskytujeme především zázemí, podporu pro jejich soutěžení a členství v ČGF.

zobrazit celou nabídku

Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Péče o hřiště

Součástí golfové etikety a povinností každého hráče je i správně pečovat o hřiště. Po odehrání míče často na fairwayi zůstane vyseknutý „řízek“, tedy drn, který při odpalu uřízne hlava hole. Takový drn je nutné dát zpět na původní místo a zašlápnout ho, aby trávník co nejdříve zregeneroval. Při krátké hře, kdy míček letí na green z velké výšky, vzniká tzv. pitchmark (důlek v greenu po dopadu míčku). Nos u sebe vždy vypichovátko, kterým jej můžeš opravit. Vstoupíš-li do bunkeru (písečná překážka), nezapomeň po sobě uhrabat...

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde