Opening Day

Zapište si do kalendáře

Opening Day

Přijď zažít ty nejlepší dostupné indoorové podmínky pro hru i trénink, které ti díky vybavení špičkovou technologií TrackMan 4 nabízíme.
S funkcemi TrackMan k tréninku i hře tě v průběhu dne seznámí Michal Pospíšil.

V případě zájmu o návštěvu události,  zašli e-mail na info@greengolf.cz Do předmětu uveď heslo OPENING, plánovaný čas tvé návštěvy a počet osob.

Akce je pro každého návštěvníka ZDARMA! Vlastní hole sebou.

Těšíme se!
#opening #openingday #trackman #indoor #golf #golfindoor

03.02.2022 11:00 Rezervovat právě teď

Navštivte naše hřiště
Green Golf Indoor Studio

Green Golf Indoor Studio

50°6′ 52.93″ N, 14°40′ 37.52″ E

Revoluční 1114, 250 92 Šestajovice

734714700

info@greengolf.cz

www.greengolf.cz

Golf je jak osobní, tak společenský sport. Jako hráči se neustále snažíme zlepšovat a vždy sdílíme naše pokroky, úspěchy a výsledky s přáteli a ostatními golfisty. Tato společná láska ke hře, tato vášeň, je to, co spojuje každého fanouška a každého hráče, od začátečníka po profesionála. Green Golf Indoor studio je právě tím místem, kde všechno, co v golfu potřebuješ, najdeš pod jednou střechou.

První golfové indoor studio v ČR postavené na nejlepší dostupné technologii TrackMan 4. Studio je vybaveno 3 simulátory. Je ideálním místem pro celoroční trénink i hru v zimním období. TM simulátory nabízí 118 hřišť z různých koutů světa, několik možností tréninku a her pro malé i velké. Veškerá herní data se každému hráči ukládají prostřednictvím aplikace v jeho chytrém telefonu.

Studio je otevřeno všem golfovým nadšencům pro zábavu s rodinou a přáteli, profesionálním a amatérským golfistům pro efektivní trénink nebo eventovým agenturám a firmám pro konání teambuildingových aktivit.
V Green Golf studiu tvá turnajová sezona nikdy nekončí. Moderní zázemí a pohodlí pohladí na duši každého golfistu. 
zobrazit celou nabídku

Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Péče o hřiště

Součástí golfové etikety a povinností každého hráče je i správně pečovat o hřiště. Po odehrání míče často na fairwayi zůstane vyseknutý „řízek“, tedy drn, který při odpalu uřízne hlava hole. Takový drn je nutné dát zpět na původní místo a zašlápnout ho, aby trávník co nejdříve zregeneroval. Při krátké hře, kdy míček letí na green z velké výšky, vzniká tzv. pitchmark (důlek v greenu po dopadu míčku). Nos u sebe vždy vypichovátko, kterým jej můžeš opravit. Vstoupíš-li do bunkeru (písečná překážka), nezapomeň po sobě uhrabat...

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde