Klub přátel golfu

Navštivte naše hřiště

Klub přátel golfu

50°5′ 53.49″ N, 14°23′ 55.75″ E

Kafkova 318/4, 160 00 Praha 6

603 551 175

dan@pratelegolfu.cz

pratelegolfu.cz/

Klub přátel golfu je dobrovolné sdružení všech, kteří mají rádi golf, hrají ho nejen pro radost, ale i pro jeho jedinečnost, komplexnost, soutěživost a ten neuvěřitelný pocit, že právě dneska to možná vyjde. A když zase ne, nevadí, protože sebe i golf bereme s velikým nadhledem.

Klub přátel golfu podporuje hobby golf v České republice – kromě sdružování hráčů této kategorie pořádáme turnaje a popularizujeme golfová pravidla. Ročně se v naší režii uskuteční na 175 golfových klání, a to především jako součást vlastních tour Kámoš Cup, Eggo Cup, Devítková tour, Lama Open a Carpet Cup. Svým členům poskytujeme především zázemí, podporu pro jejich soutěžení a členství v ČGF.

Navštívit hřiště



Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Týčko

Na začátku byla hromádka hlíny, na kterou si hráč před odpalem položil míček. Znamenalo to však, že golfista měl stále špinavé ruce. Proto George F. Grant - jihoafrický dentista - vynalezl dřevěný kolíček, který se zatlačil do země a na něj se postavil míček. Týčko se v nezměněné podobě používá dodnes. Týčko zapichuj do trávníku tak, že si napřed vložíš do dlaně míč a teprve pak zatlačíš na týčko přes plochu míče. Má to hned dvě výhody: půjde ti to snadněji a míček bude rovnou ležet na týčku.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde