Zajímavosti Bav se golfem - úvod

Vážení přátelé golfu,

platforma Bav se golfem vstupuje do své třetí sezóny, ve které chystáme další nové aktivity, abychom oslovili co nejvíce potenciálních zájemců o náš sport. Naším cílem je vám nabídnout mnoho zajímavých argumentů, textů a výzev, které postupně mohou vzbudit zájem o golf u dalších nových hráčů.
Pro nás golfisty nejde vesměs o převratné novinky, ale novým zájemcům můžou pomoci při jejich rozhodování.

Rozhodli jsme se v periodicitě 14 dnů uveřejňovat seriál Zajímavosti Bav se golfem. Články, které nabídnou různé pohledy na golf a především také důvody, proč si golf vyzkoušet. Obsah seriálu je plně k dispozici ke sdílení, texty jsou otevřené k dalšímu publikování. Naopak věříme, že je využijete na svých sociálních sítích ke sdílení se svými přáteli.

Společnými silami chceme získat vyšší virální dosah, tedy zásah nových zájemců o golf přirozenou cestou, která je čtenářům stále vzácnější. Věříme, že nám pomůžete šířit osvětu golfu a že se stanete součástí platformy Bav se golfem. Náš zájem je společný, více hráčů na golfových hřištích a v klubech, tak aby se také náš sport stal atraktivní volnočasovou zábavou pro celou rodinu.

Seriál Bav se golfem uveřejníme zde vždy jednou za 14 dní ve čtvrtek.

Děkujeme předem za vaši aktivitu

Poznámka: Viralita je nekontrolovatelné šíření obsahu, kdy obsah převezmou (dnes hlavně) fanoušci na sociálních sítích a médiích a začnou vše šířit sami. Důležité je, že to dělají masově, opravdu ve velkém množství. Vedle sociálních sítí se viralita může projevovat prostým slovním předáváním (word of mouth).

 

Den Bav se golfem


Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Drop, co to je?

Prosté hození míče do trávy, nebo písku. Má své pravidla. Míček spustíte z výšky kolene na zem. Pokud se odrazí od nohy, nebo zakutálí mimo oblast dropu, tak pokus opakujete.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde