Green Golf Indoor Studio

Navštivte naše hřiště

Green Golf Indoor Studio

50°6′ 52.93″ N, 14°40′ 37.52″ E

Revoluční 1114, 250 92 Šestajovice

734714700

info@greengolf.cz

www.greengolf.cz

Golf je jak osobní, tak společenský sport. Jako hráči se neustále snažíme zlepšovat a vždy sdílíme naše pokroky, úspěchy a výsledky s přáteli a ostatními golfisty. Tato společná láska ke hře, tato vášeň, je to, co spojuje každého fanouška a každého hráče, od začátečníka po profesionála. Green Golf Indoor studio je právě tím místem, kde všechno, co v golfu potřebuješ, najdeš pod jednou střechou.

První golfové indoor studio v ČR postavené na nejlepší dostupné technologii TrackMan 4. Studio je vybaveno 3 simulátory. Je ideálním místem pro celoroční trénink i hru v zimním období. TM simulátory nabízí 118 hřišť z různých koutů světa, několik možností tréninku a her pro malé i velké. Veškerá herní data se každému hráči ukládají prostřednictvím aplikace v jeho chytrém telefonu.

Studio je otevřeno všem golfovým nadšencům pro zábavu s rodinou a přáteli, profesionálním a amatérským golfistům pro efektivní trénink nebo eventovým agenturám a firmám pro konání teambuildingových aktivit.
V Green Golf studiu tvá turnajová sezona nikdy nekončí. Moderní zázemí a pohodlí pohladí na duši každého golfistu. 
Navštívit hřiště



Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Golfový míček

První golfové míčky byly kožené, plněné peřím. Dnes se golfový míček nesmí znatelně lišit od koule, jeho průměr nesmí být menší než 42,67 mm a nesmí vážit více než 45,93 g. Zajímavostí je, že golfový míček inspiroval za 2. světové války britské konstruktéry k vývoji speciálních skákajících pum pro ničení německých přehrad.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde